Zeker Zeeuws

Zeker Zeeuws

Zeker Zeeuws® Streekproduct is een onafhankelijk erkend streekkeurmerk dat garandeert dat een product écht Zeeuws is. Dat betekent dat het in Zeeland is geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd met Zeeuwse grondstoffen. Dat is bovendien op een duurzame manier gebeurd, met respect voor milieu, mens en dier. Streekproducten zijn populair. Zeker Zeeuws helpt je een keuze te maken voor producten die die naam écht waard zijn. Zo weet je wat je eet en waar het precies vandaan komt. Voor producenten betekent het Zeker Zeeuws-keurmerk een steuntje in de rug: ze hoeven hun klanten niet meer te overtuigen dat hun producten zuiver, eerlijk en smaakvol zijn en gegarandeerd Zeeuws. Dat vertelt het keurmerk hen al.

Onze Zeeuwse Zonnekers

De reden waarom de Zeeuwse Zonnekers het keurmerk Zeker Zeeuws heeft gekregen is simpel. De kersen worden in het hart van Zeeland op duurzame wijze geteeld. De zuivere en volle smaak zijn bovendien het bewijs van het beste Zeeland heeft te bieden.

Zeker Zeeuwse producten

In Zeeland kennen we streekproducten van het land, uit zee en de zilte teelten. Intussen dragen tientallen producten het Zeker Zeeuws Keurmerk. Vooral in het aanbod van groenten, fruiten, vlees, vis, zuivel en dranken kunt u de pareltjes van het zonnige en zilte Zeeland vinden