Aanbod

De Zeeuwse Zonnekers is in steeds meer markten thuis. De oorsprong van ligt natuurlijk in de verkoop van losse kersen aan supermarkten en groenteboeren. Mede door aansluiting te vinden bij de landelijke Landwinkel formule kan de consument ook op een andere plekken in Nederland genieten van dit Zeeuwse streekproduct. Omdat de Zeeuwse Zonnekers inmiddels ook zelf producten van de kers maakt, zoals sap, wijn, secco, jam en saus, kan de consument ook het hele jaar genieten van de Zeeuwse Zonnekers en zorgen voor een bijdrage aan een gezonde levensstijl. Voor de zakelijke markt heeft de Zeeuwse Zonnekers ook diverse andere oplossingen.

Winkel

Voor de consument, supermarkt of delicatessenzaak heeft de Zeeuwse Zonnekers een mooi aanbod van opvallende kwalitatieve losse kersen en producten die van kersen zijn gemaakt.

Groothandel

Voor de groothandel kunnen wij zorgen voor grotere volumes in kersen en producten. Wij hebben diverse grootverpakkingen en zijn in staat om op maat snel te leveren.

Horeca

Naast de losse kersen hebben wij voor speciaal voor de horeca kleine flesjes van 0.2L Secco en Wijn en wordt er gemaakt andere productvarianten. Natuurlijk kunnen we ook grote flessen Secco en Wijn leveren.

Industrie

Voor de food industrie heeft de Zeeuwse Zonnekers ook diverse oplossingen. We kunnen in kersen in bulk aanleveren of zorgen voor halffabricaten voor verwerking in gerechten of producten.